2.png

Hei, jeg er Ellen!

Jeg er mamma til to barn som jeg elsker over alt på jord. 

Min inspirasjon er naturen, skjønnhet og glede i mennesker og i livet. Jeg brenner for å hjelpe deg å ta vare på og verdsette livets øyeblikk. Jeg elsker rene og naturlige bilder hvor du ser mennesket først når du titter på bildet. Jeg ønsker å skape naturlige og ekte uttrykk og gjengi dine følelser i bildene. 

Jeg er genuint opptatt av sikkerhet og samarbeider med engasjerte aktører innen svangerskap, fødsel, barsel og babytid. Bekken og Barn, Belly and Baby yogasenter, Borgen Svangerskap (doula), Sovehjelp og Ammekontoret. 

Å portrettere er mer enn å trykke på en kameraknapp. Når du booker sesjon med meg, vil jeg alltid kontakte deg i forkant så vi kan bli litt kjent før fotograferingen. Fotosesjonen er en dialog mellom meg og dere, som jeg håper dere i ettertid ser tilbake på som en rolig og hyggelig stund. Jeg inkluderer alltid foreldre og ofte søsken i bildene. Slike bilder blir ofte foreldrenes favoritter. 

En liten barnehånd i din, et helt nytt og våkent blikk, total tillit og hengivenhet, sjarmerende grimaser og morsomme særtrekk. Varmen. Nærheten. Underet og vidunderet! 

Barn velsigner sine foreldre med frydefulle hverdagsgleder. Gleder som setter kjærlighetspor i hjertet. Bevar øyeblikkene – også for generasjoner som kommer. 

Ingenting og ingen er for evig. Men følelser kan faktisk foreviges….og minner bevares - for alltid. Gi ditt lille barn den kjærlighetsgaven du gir ved å fortelle din families felles felles historie.  

En investering i kjærlighet – som vokser i verdi med årene og sprer glede og fryd i generasjoner. 

Ikke gå glipp av uvurderlige minner fra ditt barns første dager – la historien starte hos meg.